Seleccionar página

Het tijdperk van «Trophy Wives», die eerder het statusaccessoire van mannen, naar het verleden keek. Vertegenwoordigers van de sterke seks zijn minder en minder geïnteresseerd in meisjes die niets aan de wereld kunnen maken, behalve een spectaculair uiterlijk. Nog een ding – zelfverzekerde carrière-spelers: charismatisch, vet en actief. Heldere bevestiging van dit fenomeen – Sterrenhuwelijken van de afgelopen jaren. Terwijl het blijkt, willen steeds meer beroemde mannen nauwlettend geen modellen of seculiere armen zien, maar zelfvoorzienende vrouwen die minder betalen dan de tijd dan het gezin. We probeerden erachter te komen, het is goed of slecht.

Zodra een belangrijk kenmerk van het beeld van een succesvolle man, naast de statusauto, uren en andere stijlelementen, was er een zogenaamde «trofie-metgezel». Het was een beetje verplicht: een zachtmoedig, stoffig, idealiter stil, noodzakelijkerwijs langbenig en mooi. En ook – om een ​​seculier gesprek te kunnen ondersteunen en geen verwarde vorken op een diner.

Zo’n charmant, eerlijk bediend door de «decoratie van de tafel», kan er trots op zijn om aan vrienden te demonstreren en hun eigen ego te vertellen totdat je je verveelt. In de regel kwam in een verandering van één vriendin snel vergelijkbaar, maar een andere – en zo voor onbepaalde tijd. Deelname aan een dergelijke cyclus nam veel kracht, en meisjes duidelijk niet voor carrière-ambities. Over hen om je geliefden te houden, het kost het om eens en voor iedereen te vergeten.

Er waren geen twijfel, er waren andere voorbeelden – dezelfde feministen en carière, waarover rustig, maar hardnekkig lachte, gezien iemand als stedelijk gek. Het probleem van inter-pilot relaties was nog steeds scherp en legde uit hoe in de film «Moskou ik niet in tranen gelooft»: of je nu minstens drie keer de directeur van de plant bent, zonder een bescheiden gohi van het trein geluk in het leven niet vinden.

De ineenstorting van stereotypen begon geleidelijk, en in eerste instantie merkten de eerste paar mensen dat vrouwen eerst verleidelijk, en dan begon alles zelfverzekerder om de schemering te verlaten «. Het gaat niet om het feit dat de zwakke verdieping plotseling slagen en zijn vertegenwoordiger begon toestaten en loodsvliegtuigen te leiden. Gewoon op een gegeven moment beseften vrouwen dat ze klaar waren om hun recht en carrière tegelijkertijd te verdedigen, en voor een gelukkig gezinsleven. Maar wees iemands «trofee» – een mooi, maar woordloos en bij en grote, disfunctie – velen ontbreken.

Wat is verrassend, mannen behandelden het met begrip, en toen hadden ze überhaupt een nieuwe filosofie. En misschien gewoon nederig.

«We gaan geleidelijk weg van de psychologie van een Harem Society, – ik weet zeker dat de auteur van het boek» een magazine Magistan «, psycholoog Larisa Renar maakt. – Eerder werd de vrouw alleen genoemd om te plezieren en te versieren, nu gaan we naar partnerschappen die bijdragen aan de maskerde openbaarmaking van het potentieel van zowel – als mannen, vrouwen «.

Larisa Renar

«Toen een vrouw gepassioneerd is over zijn carrière en ontwikkeling, gaat» Renar verder «, ze zit vol met energie, ideeën, inspiratie en kan allemaal haar man geven. Aan de ene kant daagt ze aan zijn satelliet uit, aan de andere kant, het kan klaar zijn om hem te ondersteunen. Met zo’n vrouw is altijd interessant, hoewel soms moeilijk. En meer en meer mannen begrijpen dat alleen in dergelijke relaties die ze zich ontwikkelen, en niet degraderen «.

Een vrouw die, naast haar man, andere interesses heeft, meer zelfvertrouwen is in zichzelf, die haar relatie met anderen gunstig beïnvloedt. Ze is niet bang om alleen te blijven, niet voldoende voor het aanbieden van kinderen en het zich kan veroorloven om hun interesses te volgen en de grillen van de echtgenoot niet te gehoorzamen. Het is niet verrassend dat zo’n persoon als magneet mannen aantrekt.

«Toen een vrouw zijn talent implementeert, is ze gelukkig en in staat om dit geluk te geven aan degenen die naast zijn – allereerst, kinderen en haar man, – vervolgt Larisa Renar. Volgens psychologische studies die in het leven

van de moeder worden geïmplementeerd, draagt ​​bij aan een meer harmonieuze ontwikkeling van hun kinderen dan een moeder, gedwongen om er een huisvrouw te zijn en eraan te lijden. Ja, en een man is interessanter met een vrouw die veel bereikte «.

Dat is echter interessant. Toen velen van ons geloofden dat ze de prachtige nieuwe wereld konden veroveren, en actieve acties begonnen, waren onze dromen van liefde en het huwelijk niet verdwenen. Maar is het mogelijk om de immense te betogen? En zo ja, hoe professionele implementatie en «vrouwelijk geluk» te combineren? Larisa Renar kent de antwoorden en deze moeilijke vragen.

«Zorg ervoor dat u de tijd laat om het ontbijt of het diner te koken en elke week een paar uur viagra nl toe te wijzen voor romantische datums met mijn man – beveelt Renar aan. – Er wordt aangenomen dat 4 uur per week van hoogwaardige communicatie met haar man voldoende is voor harmonieuze relaties. » Kwaliteit » Tijd is wanneer al je aandacht en gedachten zijn gericht op één persoon, je spreekt niet op dit moment telefonisch, kijk dan niet tv, denk niet aan rapporten, niet afleiden naar sociale netwerken «.

De carrière in de tussentijd moet je «vrouw» bouwen. Het betekent – om deel te nemen aan geliefde dingen en genieten van wat je doet, deel emoties, blijven flexibel en begripvol. Waarnemen de problemen als een kans om een ​​creatieve oplossing te vinden en toezeggingen als een kans om in orde te brengen.

Dit is hoe de heldinnen van onze selectie zijn gemaakt. Wonen van beroemde echtgenoten, ze zijn van degenen die de taal niet zal draaien om woestijnen te worden genoemd. Sommigen bouwden een briljante carrière, die erkenning had ontvangen lang voordat het huwelijk als Amal Alamuddine is. Anderen, zoals bijvoorbeeld Ulyana Sergeyenko, integendeel, nam de zaak op, kwam uit, hoewel ze een feestelijke levensstijl konden leiden. Als gevolg hiervan slaagden ze allemaal erin om volledige partners van hun echtgenoten te worden – en blijkbaar geen spijt.