Seleccionar página

Zodra ik mijn ervaren (in termen van seks) vroeg een vriend: «En er was zo’n orale seks in je leven, wat je nog tot nu toe herinnert?»-» en dan: in de auto, op snelheid! Dit wordt niet vergeten. «-» Maar hoe is alles anders – in een romantische omgeving, met een geliefde vrouw?»-» Dit is natuurlijk leuk, maar het gebeurt beter!»En velen zijn hiermee overeengekomen.

Alexey (25)

psycholoog
Meest recent was mijn vriendin met mijn vriendin in een drukke bioscoop. Op straat lil regen, en blijkbaar, dus de bioscoop werd gescoord. Toonde wat romantische komedie, naar mijn mening, waanzinnig saai. Ik begon mijn metgezel te schilderen: «Laten we hier gaan, geen film, maar onzin!»Ze drukte op mij en fluisterde in reactie:» Nu ben ik u vermaakt «. Verwijderde de mantel en bedekte ze. Ik wist niet wat ik moest doen: rond de mensen, en ze was zo geactiveerd. Maar de emoties hadden de overhand in de geest: de sensaties waren exemplarisch! Ze bereikte zeker zijn: we hebben de bioscoop niet verlaten, ik ging de rest van de sessie zitten met een stomme gezichtsuitdrukking, zalig gekleurd in het scherm. Nu elke keer door deze bioscoop passeert, word ik opgewonden «.

Alexander (38)

automobilist
In de dagen van mijn stormachtige jeugd kuste ik vaak de meisjes in de ingang – in die jaren om met pensioen te gaan was vooral geen middelen, behalve in de ingang of een film. En op de een of andere manier bracht ik een meisje aan de deur zelf, we bleven op de site en begonnen te kussen. Met elke minuut werd passie gedood, maar afgeleid buitenlandse geluiden – dan zal de deur kraken, dan komt de lift dan de lift. Daarom besloten we om het dak van het huis te beklimmen (er was toen gratis toegang). En het is er, op de hoogte van de 12e verdieping, ik had de meest memorabele orale seks. Gevoel van Freedom Plus Orgasme heeft dit moment onvergetelijk gemaakt! Ik wilde schreeuwen: «Ik ben de koning van de wereld!»Maar ik beperkte. Ik herinner me nog deze ervaring met een speciaal gevoel. Het is jammer dat zo’n onverwachte en buitengewone kamagra 100mg kopen dingen me niet zo vaak als ik zou willen «.

Ivan (30)

zakenman
Het was in Turkije. Ik ontmoette het meisje-Italiaans, ongelooflijk mooi en sexy. Een keer ‘s nachts en het verbod van de administratie schendden, klommen we in het zwembad en begonnen te kussen hoe twee vele kussen volledig geaccepteerd. Na enige tijd verdween het meisje onder water. En toen begon het! Ik begon rond te kijken in een paniek aan de zijkanten – opeens zal iemand het lijken op je balkon of wandelen langs het zwembad. Maar er was stilte rond, en ik ontspande. Vooral omdat mijn gepassioneerde Italiaan de wonderen van de duiken toonde – elke keer daalde ze onder het water, werd ze daar uitgesteld voor de goede twee minuten. (Later kwam ik erachter dat het vroeger was in synchroon zwemmen.) Ik bekennis, dit was nooit bij mij! Ik keerde terug naar huis in liefde met Italië!

Albinas (24)

geluids ingenieur
Blijvend op de laatste bus van het winkelcentrum (bij MKAD), en we gingen naar de snelweg om een ​​particuliere handelaar te vangen. Bij ons beroep werd een bedrijfsbus gestopt (die passagiers van het winkelcentrum levert) – Hij reed naar het park met benzinestations. Eenmaal in een donkere bus, nerveus en zorgwekkend dat we geen tijd hebben om te sluiten tot gesloten, begon te kussen. De bus was absoluut leeg en we verhuisden soepel naar de achterbank. Haar zenuwen en mijn opwinding veranderden passie, en er was ongemakkelijk voor traditionele seks. De ernst van Trevianen werd toegevoegd, die van de lengte allemaal worstelde om te zien, wat het meisje op mijn knieën maakt, en de bestuurder van de bus wierpleef in de achteruitkijkspiegel. Vertoningen zijn echt pittig, maar ook onvergetelijk. «.

Sergey (22)

leerling
Afgelopen zomer besloten ik en mijn vriendin om op het «verdomde wiel» in het park te rijden. Ik ben erg bang voor de hoogte, maar ik was het ermee eens. Zodra we in de cabine in klommen, zocht bang me. Ik was bang dat zelfs bewegen en, het sluiten van mijn ogen, op slechts een slag om de zetel. Het meisje probeerde me af te leiden, sprak over Kamagra de schoonheid die ons omringt. Maar ik kon niets met mezelf doen en alleen mompelt: «Wanneer we teruggaan?»En hier, zittend met gesloten ogen, voelde ik dat ze mijn Shirinkoy losneemt. «Wat doe jij?»- Ik snap het. «Ik wil je fobie genezen! Kom tot rust!»Ik wilde weerstaan, maar ik was zelfs bang om te bewegen. Ik stapte op de grond met een heel ander persoon – een man zonder fobieën! De combinatie van angst en seksueel genot bleek uiterst indrukwekkend en genezing te zijn. «.

Alexey (29)

piloot
Op de een of andere manier besloot mijn vrouw en ik met de auto naar Sochi te gaan. Ze had ook geen rijbewijs en ik zelf moest mezelf de hele tijd besturen. Ergens na Rostov-On-Don, begon ik mijn neus te pellen. Ik wilde ondraaglijk slapen. De vrouw vermaakte me terwijl ze – en zong liedjes en de grappen vertelden . Na het tiende kopje koffie bij het volgende kant van de berm, probeerden we opnieuw op de weg. Maar het effect van koffie bleek kort te zijn. Het meest irritante is dat slechts honderd kilometers naar de bestemming zijn gebleven, dus het was stom om te blijven voor de nacht. En toen kwam de vrouw met een geweldige manier om me af te leiden van slaap – gevraagd om geparkeerd te worden aan de zijkant van de zijlijn en maakte me een hormonale shake. Verrassend, maar thuis na seks, klon ik om te slapen, en dan, integendeel, meteen verhoogd. Ik herinner me vaak die reis – ik heb geen betere orale seks gehad!

Yuri (27)

Logistiek
Toen ik eenmaal een meisje ontmoette die graag in orale seks deelnam. We deden het in een taxi, in het park, en in de bioscoop, en in het bos. En elke dergelijke ervaring was onvergetelijk voor mij. Maar niet alleen omdat dit alles in extreme situaties is gebeurd. Zelfs als we thuis waren, was seks nog steeds indrukwekkend. Het feit is dat ze seks heeft met zoveel plezier en discrepantie! Het leek klaar om me te eten. Het is moeilijk voor mij om een ​​soort gedenkwaardige ervaring toe te wijzen, de hele tijd doorgebracht met het, en er is een betere orale seks in mijn leven!»

Romein (32)

zakenman
Mijn meest memorabele orale ervaring is gebeurd in een zeer pittige omgeving – in het vliegtuigtoilet. Daarvoor heb ik alleen gehoord wat er gebeurt. Gevoelens, beken het tegenstrijdig: eerst, gesloten, ten tweede, het is eng dat ze, ten derde, hetzelfde toilet hebben ingehaald! Maar vierde, dit alles doet er niet toe wanneer een dergelijk proces! De rest van de vlucht scrolde ik de foto van wat er in mijn hoofd is gebeurd. Ik hoorde dat zelfs er een Aerox-club is, weet gewoon niet of ze degenen die maar één keer zijn gebeurd «.

Paul (22)

PR manager
Het was zo onverwacht: bij een van de bedrijfsfeesten, gehouden in een klein restaurant, kwam mijn baas naar me toe en vroeg om uit te gaan met haar adem met frisse lucht. Zeg dat ik verrast was – zeg niets. Voordien was onze communicatie beperkt tot droge werkzinnen, bovendien was ze ouder dan ik. We gingen naar de straat. Ze nam me bij de hand en leidde in de opening tussen de huizen. Zodra we in de ondoordringbare duisternis waren, drukte ze me scherp op de muur en begon ze te kussen. Na nog een minuut zette ze me al onvoltooid op Shill. Ik stond als ingebracht, niet wetend hoe te reageren. Maar haar, blijkbaar deed het helemaal niet. De volgende dag gedroeg ze zich alsof er niets was gebeurd. En dit is begrijpelijk – het is onwaarschijnlijk dat er een relatie tussen ons kan zijn. Maar sindsdien kijk ik het anders. Ik denk zelfs dat ik een beetje verliefd werd «.

Vadim (28)

manager
Ik zal dit orale seks nooit vergeten! En alles omdat het duurde zo lang als vijf uur! Bijna de hele nacht liet mijn meisje me niet slapen. Ze typte het tempo, toen stopte bijna, hij werd helemaal een moment afgeleid om een ​​sigaret te roken, maar ging toen verder met een grotere passie. Van plezier viel ik in een soort van het verblijf van de staat van de trance. En de volgende dag voelde hij zich als zombies, zij het de meest tevreden in de wereld. Zou je dit vergeten?"

Vladimir (24)

artiest
Een keer met een vriend ging voorbij de stad. Aan de kust van het meer voor een lange tijd en voorzichtig gekust. Dan hield van liefde. Plots bleek een politieman in de buurt van ons. We sprongen als geschraapt. Hij meldde ons lang voor obscene gedrag, maar om de een of andere reden eindigde hij niet eens, het werd ook zo plotseling verwijderd, zoals het verscheen. Het meisje heeft aan zichzelf gekomen om de begon te voltooien, maar op het «verkorte» programma – om alleen orale seks te beperken. Deze vijf minuten van angst (ik was zo, dat vanwege de boom nu de bewaker van de wet weer zal uitspringen) en het gelijktijdige plezier is onvergetelijk voor mij geworden. Ik heb nog nooit zoveel plezier ontvangen van orale seks!»

Van de auteur

Geen van de mannen die door mij ondervraagd deed het niet het geslacht thuis op een comfortabel bed. Het komt uit, het maakt niet uit voor hen, het gebeurde ‘s ochtends of’ s avonds, deed de partner die Partner op de seksuele lingerie aantrok en de epilatie deed. Veel waardevoller voor mannen eigen heldere ervaringen. Dus, de conclusie is één: je wilt dat de meest gedenkwaardige orale seks in het leven van je man werd seks met je, wees niet bang om te experimenteren! C

Gelukkige mijlen

Mile High Club, of «AviaSex Fans Club", Er is lang geleden geweest. Zijn vader-oprichter beschouwt Louurenz Sperry, Autopilota Inventor. Er wordt gezegd dat hij in november 1916 love aan boord maakte, het vliegtuig met hem bestuurde, die op dit moment boven de staat New York was. Als gevolg hiervan viel het vliegtuig in het water, gelukkig stierf niemand.
Aan het einde van 2006, het nieuws op de krant van de hele wereld kwamen tot de arrestatie van een paar, gearresteerd voor het weigeren om te stoppen met het maken liefde aan boord van het vliegtuig, ondanks de eisen van de bemanningsleden. En in februari 2007 Lisa Robertson, de stewardess van de Australische Australische luchtvaartmaatschappijen Qantas, werd ontslagen die tijdens de vlucht van Darwin in Bombay in de business class toilet was seks met acteur Ralph Fains. Het meisje ontkende aanvankelijk de aanklachten, maar toen bekende in de klas "hemels" Sex in een interview met de Britse krant Daily Mail.

Hier is zo’n rekenkunde

Duitse wetenschapper Rolf Degen (Rolf Degen) geteld die vrouwen krijgen van seks in zes (!) Keer minder genoegen dan mannen.