Seleccionar página

Onlangs wordt bruiloft steeds populairder bij geliefden, en het publiek bespreekt steeds meer dit kerk-sacrament. Aan de ene kant ontvangt het paar een zegen voor het gezamenlijke leven en de geboorte van kinderen. Aan de andere kant is niemand verzekerd tegen problemen in relaties en echtscheiding.

Iemand denkt al een lange tijd deze serieuze beslissing en stemt het eens met de Rite van de Kerk, alleen door hun relaties voor jarenlange levensduur te controleren. Dus, bijvoorbeeld, Yana Rudkovskaya en Evgeny Plushenko trouwde in 8 jaar huwelijk.

Het gebeurt echter anders: Dmitry Tarasov en Anastasia Kostenko zijn minder dan een maand geleden getrouwd, maar al getrouwd voor de kerkrite, ondanks de publieke opinie.

Zou alleen getrouwd zijn als het volledig zelfverzekerd was in de mens. Mijn oudere broer woonde 14 jaar met een derde vrouw in het huwelijk. Na 7 jaar getrouwd. daarvoor met de eerste twee vrouwen en niet aan zo nadenken. Maar de laatste vrouw stond op bruiloft. 7 jaar na de bruiloft broer stierf. Maar terwijl hij zei dat alleen de laatste vrouw de vrouw was met wie hij wilde trouwen. Persoonlijk was ik over het algemeen getrouwd met InOverten. Zo alleen een seculier huwelijk. Bruiloft is nog meer verantwoordelijke stap dan een gewoon huwelijk. Sindsdien is echtscheiding een grote zonde. Ik denk dat het nodig is om alleen te trouwen als er vuur, water en koperen buizen zijn.

 • Antwoord
 • Klagen

Mijn man en ik heb in het registerkantoor ondertekend en in 2005 getrouwd, we hebben 2 kinderen. Voor 12,5 jaar was iedereen, maar we waren altijd bij elkaar en we zullen.De vader na de bruiloft bracht een gesprek door en zei niet te kijken" links" en inferieur aan elkaar.Zijn advies uitvoeren.

 • Antwoord
 • Klagen

Eerst moet je een gelovige zijn, en niet in woorden. Zorg er dan voor dat het is "jouw" De persoon met wie je klaar bent om mijn hele leven te leven en alle moeilijkheden tot het einde door te nemen. Ik geloof niet echt in dergelijke huwelijken voor het leven. Er zijn voorbeelden voor de ogen, alleen alles was verre van onbewolkt (verraad, inclusief), dus voordat ze worden ontsierd, moet je https://bdcons.net/about-bdcons/corporate-outlook/ heel goed opscheppen! Nou, en niet-religieuze mensen, naar mijn mening, ondergaan deze procedure helemaal niet, want wat is het punt.

kamagra. 100.

 • Antwoord
 • Klagen

Mijn man en ik heb in het registerkantoor ondertekend en in 2005 getrouwd, we hebben 2 kinderen. Voor 12,5 jaar was iedereen, maar we waren altijd bij elkaar en we zullen.De vader na de bruiloft bracht een gesprek door en zei niet te kijken" links" en inferieur aan elkaar.Zijn advies uitvoeren.

 • Antwoord
 • Klagen

En hoe kun je zeker zijn van een andere persoon? Wat hij "Naar links kijken" of in de toekomst zal niet gaan? Als je het niet weet, betekent dit niet dat dit dat niet is.

 • Antwoord
 • Klagen

Heer) Schrijf wie zes of twaalf jaar in het huwelijk. Grappig omdat het heel weinig is. Het leven is zo bubbel dat mensen en in 25 jaar in drie dagen worden gefokt en daarvoor ook, ook alles op een rij over hun onaangename liefde.

 • Antwoord
 • Klagen

Niet. Ik denk dat dit het geval is voor echt gelovigen, religieus, en niet degenen die het maximum in de kindertijd is gedoopt, ja "Wie weet hem, misschien is er iets voorbij", En hij zelf gaat niet naar de kerk, noch het plaatsen houdt niet vast, noch het gebod houdt niet goed, het is goed als "op elke brandweerman, voor algemene ontwikkeling" geleerd "Onze Vader"- En niet meer. Dat is wie echt kerken – voor die normaal getrouwd. En voor seculiere, niet-religieuze mensen, genoeg schilderen in het registerkantoor. Anders komt het een soort farce en bolav uit. Verf met kaarsen op de achtergrond van de geschilderde tempel Ja Maak foto’s. Voor mij is het absurd. Ik ben geen kerkelijk persoon, dus ik geloof in de ziel, maar al deze kerkrituelen zijn niet voor mij, ik begrijp niet wat en hoe het gebeurt. Ik leef een gemeenschappelijk seculier leven. Echtgenoot. Nou, de betekenis dan om te trouwen?

 • Antwoord
 • Klagen

Eerst moet je een gelovige zijn, en niet in woorden. Zorg er dan voor dat het is "jouw" De persoon met wie je klaar bent om mijn hele leven te leven en alle moeilijkheden tot het einde door te nemen. Ik geloof niet echt in dergelijke huwelijken voor het leven. Er zijn voorbeelden voor de ogen, alleen alles was verre van onbewolkt (verraad, inclusief), dus voordat ze worden ontsierd, moet je heel goed opscheppen! Nou, en niet-religieuze mensen, naar mijn mening, ondergaan deze procedure helemaal niet, want wat is het punt.

 • Antwoord
 • Klagen

Heer) Schrijf wie zes of twaalf jaar in het huwelijk. Grappig omdat het heel weinig is. Het leven is zo bubbel dat mensen en in 25 jaar in drie dagen worden gefokt en daarvoor ook, ook alles op een rij over hun onaangename liefde.

 • Antwoord
 • Klagen

Niet. Ik denk dat dit het geval is voor echt gelovigen, religieus, en niet degenen die het maximum in de kindertijd is gedoopt, ja "Wie weet hem, misschien is er iets voorbij", En hij zelf gaat niet naar de kerk, noch het plaatsen houdt niet vast, noch het gebod houdt niet goed, het is goed als "op elke brandweerman, voor algemene ontwikkeling" geleerd "Onze Vader"- En niet meer. Dat is wie echt kerken – voor die normaal getrouwd. En voor seculiere, niet-religieuze mensen, genoeg schilderen in het registerkantoor. Anders komt het een soort farce en bolav uit. Verf met kaarsen op de achtergrond van de geschilderde tempel Ja Maak foto’s. Voor mij is het absurd. Ik ben geen kerkelijk persoon, dus ik geloof in de ziel, maar al deze kerkrituelen zijn niet voor mij, ik begrijp niet wat en hoe het gebeurt. Ik leef een gemeenschappelijk seculier leven. Echtgenoot. Nou, de betekenis dan om te trouwen?

 • Antwoord
 • Klagen

Een klacht

Moderator, het tekenen van uw aandacht op die tekst:

De klacht verzonden moderator

De pagina sluit automatisch
Na 5 seconden

Website van de gebruiker.RU begrijpt en accepteert dat het volledig verantwoordelijk is voor alle materialen die gedeeltelijk of volledig worden gepubliceerd door het met behulp van de vrouwenservice.Ru.
Website van de gebruiker.RU garandeert dat de plaatsing van de door hem gepresenteerde materialen de rechten van derden (inclusief, maar niet beperkt tot het auteursrecht) niet schendt, beschadigt hun eer en waardigheid niet.
Website van de gebruiker.Ru, verstuurde materialen, daarbij geïnteresseerd in het publiceren van ze op de site en drukt zijn toestemming uit met hun verder gebruik door de versie van de Woman Website.Ru.

Gebruik en herdruk afgedrukte materialen Website Woman.RU is alleen mogelijk met een actieve verwijzing naar de bron.
Het gebruik van fotografische materialen is alleen toegestaan ​​met de schriftelijke toestemming van de sitebeheer.

Intellectuele eigendom plaatsen (foto’s, video, literaire werken, handelsmerken en t.D.)
Op de website van de vrouw.NL is alleen toegestaan ​​aan personen met alle nodige rechten voor deze plaatsing.

Copyright (c) 2016-2021 LLC «Hurst Shkulev Publishing»

Netwerk Edition «Woman.Ru «(vrouw.Ru)

Certificaat van registratie van Media E-mail №фС77-65950, uitgegeven door de Federale Service voor Communicatie Supervisie,
Informatietechnologie en massacommunicatie (Roskomnadzor) 10 juni 2016. zestien+

Oprichter: Beperkte aansprakelijkheidsbedrijf «Hurst Shkulev Publishing»